Header Ads

Δράσεις Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού!

 
H Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, ορίστηκε από το υπουργείο Παιδείας «5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018». 
Στο πλαίσιο αυτό, και με τα συνθήματα "ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ", "ΠΑΣΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ" στο σχολικό μας συγκρότημα οργάνωσαμε αθλητικές και κινητικές δραστηριότητες με στόχο την εξοικείωση με διάφορα αθλήματα, την άθληση γενικότερα καθώς και την ψυχαγωγία.
Οι αθλητικές δράσεις συνδυάστηκαν με προβολή βίντεο σχετικής θεματολογίας, διαδραστικές συζητήσεις και αναστοχασμό, ανάγνωση άρθρων και επεξεργασία κειμένων.
Στη διάρκεια της ημέρας,είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στα Σχολεία μας παίκτες από την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ.
Τα παιδιά συνομίλησαν μαζί τους, έπαιξαν και 6 τυχεροί κέρδισαν από μια κάρτα διαρκείας για να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας.
Ολόκληρη η σχολική κοινότητα, μαθητές και εκπαιδευτικοί, με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στην
οργάνωση και τις δραστηριότητες της ημέρας αυτής, με στόχο να αναδείξουμε την κοινωνική διάσταση του Σχολικού Αθλητισμού.
Πατώντας τον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ και το Video της τηλεόρασης Creta από τα Σχολεία μας για την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.
Φωτογραφίες από την επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ:






Από το Blogger.