Header Ads

Εκδρομή της Γ' Τάξης των Σχολείων μας!


Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» έχει ήδη ανοίξει τις πολύχρωμες και λαμπερές πύλες του και ήταν μια ευκαιρία την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου να το επισκεφτούν οι μαθητές της Γ τάξης των σχολείων μας.
Τα πολύχρωμα σπιτάκια που έχουν στηθεί μέσα στο μικρό Χριστουγεννιάτικο χωριό ενθουσίασαν τα παιδιά μας,αφού παρακολούθησαν πλούσιες δράσεις,επισκέφτηκαν το σπίτι ζωγραφικής, το διαστημόπλοιο για τα …ξωτικά, το σπίτι του ταράνδου και έστειλαν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη.
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου!
Στο σημερινό τους πρόγραμμα όμως ήταν και μια επίσκεψη στο Δημαρχείο, όπου ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Αγγελάκης τους έκανε ξενάγηση, τα παιδιά χαιρέτισαν το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό και αντάλλαξαν ευχές. Μάλιστα δεν έχασαν την ευκαιρία και οι μικροί μας μαθητές ζήτησαν κάποια πράγματα για το σχολείο μας και την πόλη μας γενικότερα. 
Ακολούθησε η επίσκεψη στη Δημοτική Πινακοθήκη, στη Βικελαία Βιβλιοθήκη και στην πλατεία του Αγίου Τίτου. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία, μια μέρα γεμάτη χαρά και όμορφες στιγμές μπαίνοντας έτσι στο κλίμα των εορταστικών ημερών.






Από το Blogger.