Header Ads

Δημιουργία Μαθητικών Λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο από τους Γονείς!

Αγαπητοί Γονείς,

Σύμφωνα με Eγκύκλιο (20/3) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, είναι απαραίτητο οι μαθητές/τριες να αποκτήσουν άμεσα Λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.), μέσω του οποίου θα έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης, για την υλοποίηση εξ αποστάσεως εκπαιδευτικών προγραμμάτων

Οι Γονείς / Κηδεμόνες μεριμνούν για την εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) μέσα από τον παρακάτω Σύνδεσμο (link):

Διαβάζουμε και ακολουθούμε προσεκτικά τις οδηγίες κάθε πεδίου για να ολοκληρωθεί η Εγγραφή.


Μπορείτε να διαβάσετε Οδηγίες για την Εγγραφή εδώ.

Για τους μαθητές/τριες της Γ’ – ΣΤ’ Τάξεων: Θα σας ζητηθεί  ο Α.Μ(αριθμός μητρώου) του μαθητή, ο οποίος αναγράφεται στους Ελέγχους Προόδου που είχατε λάβει το Α ΄ Τρίμηνο ή παλαιότερα έτη.

Για τους μαθητές/τριες της Α’ και Β’ Τάξεων: Οι εκπαιδευτικοί των τάξεων θα επικοινωνήσουν μαζί σας τηλεφωνικά ή με E-mail για να σας κάνουν γνωστό τον Αριθμό Μητρώου του παιδιού σας, έτσι ώστε να προχωρήσετε στην δημιουργία Λογαριασμού του παιδιού σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο μέσα από τον σύνδεσμο: https://register.sch.gr/students/

Όταν ολοκληρωθεί η Εγγραφή θα σας αποσταλεί E-mail με τα στοιχεία Εγγραφής, στην διεύθυνση την οποία δηλώσατε στην φόρμα του παραπάνω Συνδέσμου.

Προσοχή: Λόγω υπερφόρτωσης του Σχολικού Δικτύου είναι πιθανό κάποιες στιγμές να είναι αδύνατη η εγγραφή των παιδιών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Προσπαθήστε ξανά κυρίως ώρες που δεν θεωρούνται αιχμής.

Θα σας ενημερώσουμε πολύ σύντομα για τα επόμενα βήματα.

Παρακαλώ να ελέγχετε καθημερινά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (e-mail) καθώς και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης των Σχολείων μας για νεότερες ανακοινώσεις.

Από το Blogger.