Header Ads

Ψυχολογική υποστήριξη οικογενειών - μαθητών/τριών!

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,

Οι οικογένειες που επιθυμούν τα παιδιά τους να συνεχίσουν το πρόγραμμα ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης και υποστήριξης από την Ψυχολόγο των Σχολείων μας κα. Μαρία - Αμαλία Στέφου, αλλά και όσες οικογένειες θεωρούν ότι χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη σε αυτή την δύσκολη για όλους συγκυρία, μπορούν να κάνουν μια αίτηση συμπληρώνοντας την φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

Τα προσωπικά δεδομένα που συμπληρώνονται στην φόρμα τα διαχειρίζεται αποκλειστικά η Ψυχολόγος των Σχολείων και δεν δημοσιοποιούνται.

Για τις οικογένειες που επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα να επικοινωνήσουν με την κα Μαρία-Αμαλία Στέφου μέσω πλατφόρμας ζωντανής, σύγχρονης επικοινωνίας, όπως το Skype ή το Cisco Webex Meetings, αφού πρώτα συμπληρώσουν την παραπάνω φόρμα και η ψυχολόγος επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους γονείς.

Παράλληλα, νέα και χρήσιμο σχετικό υλικό θα βρείτε στον Δικτυακό τόπο που δημιούργησε η κα Στέφου για ενημέρωση και υποστήριξη των οικογενειών:

https://padlet.com/sxolpsychologos/d4buspbl1h0r

Παρακάτω παραθέτουμε τη φόρμα επικοινωνίας για όσες οικογένειες επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την Ψυχολόγο των Σχολείων μας:
Από το Blogger.