Header Ads

Τίτλοι προόδου - Λήξη Σχολικού έτους!

Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μας παιδιά, μια δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας χρονιά φτάνει στο τέλος της.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία παραλαβής των τίτλων προόδου των μαθητών μας.


Τα τμήματα που θα έρθουν την Πέμπτη 25/06/2020, θα παραλάβουν τους τίτλους προόδου σε σφραγισμένο φάκελο με την λήξη του ωραρίου των μαθημάτων τους.

Τα τμήματα που θα έρθουν την Παρασκευή 26/06/2020, θα παραλάβουν τους τίτλους προόδου σε σφραγισμένο φάκελο με την λήξη του ωραρίου των μαθημάτων τους.

Τόσο την Πέμπτη, όσο και την Παρασκευή, η είσοδος των γονέων στο σχολείο ΔΕΝ επιτρέπεται.

Για τους/τις μαθητές/τριες που ανήκουν σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσούν ή στο οικογενειακό τους περιβάλλον υπάρχει άτομο που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσεί και θα απουσιάζουν δικαιολογημένα από το σχολείο, η βαθμολογία του Β’ - Γ’ τριμήνου καθώς και οι τίτλοι προόδου ή οι τίτλοι σπουδών θα επιδοθούν στους γονείς / κηδεμόνες κατόπιν συνεννόησης με τους δασκάλους των παιδιών τους.

Οι ευχές μας για Καλή Πρόοδο συντροφεύουν τους μαθητές μας.

Ιδιαίτερα σε σας παιδιά μας, της ΣΤ' Τάξης, ευχόμαστε ολόψυχα τα χρόνια που θα έρθουν να είναι χρόνια δημιουργικά και ευτυχισμένα στους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας.Έχετε την αγάπη μας και τις ευχές μας να κάνετε πράξη τα όνειρά σας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού στις 7 Σεπτεμβρίου 2020,(σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα) ημερομηνία έναρξης της νέας Σχολικής Χρονιάς!!!

Σημείωση: Το ωράριο λειτουργίας των σχολείων μας ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ μέχρι τις 13.15 και τις δυο τελευταίες μέρες.

Από το Blogger.