Header Ads

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός για τους μαθητές μας.

⭐Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός για τους μαθητές μας. ⭐





Προσοχή! Επιλέξτε την τάξη σας και διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες.

1) ✅Δ - Ε - ΣΤ Τάξη.
Απαντήστε σωστά στις ερωτήσεις, πατώντας εδώ: https://view.genial.ly/.../interactive-content-28o-and... ώστε να φτάσετε στο τέλος του παιχνιδιού, όπου θα βρείτε ένα χριστουγεννιάτικο δεντράκι για να στολίσετε...τραβήξτε ένα screenshot και ανεβάστε την εικόνα σας στο padlet https://padlet.com/mariad256927/5nlvw6hwy82cnsv5
το πιο όμορφο δέντρο(αυτό που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα "like") θα γίνει εξώφυλλο στη σελίδα των σχολείων μας από τις 23 έως και 31 /12/2021.
Οδηγίες για SCREENSHOT: Βοηθήματα των Windows-εργαλείο αποκομμάτων-αποθήκευση στον υπολογιστή σας και ανάρτηση της εικόνας σας.
Συμπληρώστε το όνομά σας, τα 3 πρώτα γράμματα του επιθέτου σας, το τμήμα σας και το σχολείο σας...
δείτε ένα παράδειγμα στο padlet.

2)✅ Α - Β - Γ Τάξη:
πατήστε το link https://santatracker.google.com/santascanvas.html και ζωγραφίστε ένα θέμα χριστουγεννιάτικο...αποθηκεύστε τη ζωγραφιά σας στον υπολογιστή σας (από το βελάκι δεξιά στην οθόνη και ανεβάστε την εικόνα σας στο padlet....https://padlet.com/mariad256927/wcjif9eviqwpl8u5
η πιο όμορφη ζωγραφιά (αυτή που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα "like") θα γίνει εξώφυλλο στη σελίδα των σχολείων μας από τις 1 έως και 8/01/2022.
Συμπληρώστε το όνομά σας, τα 3 πρώτα γράμματα του επιθέτου σας, το τμήμα σας και το σχολείο σας...
δείτε ένα παράδειγμα στο padlet.
Λήξη διαγωνισμού:19/12/2021
Ευχαριστούμε!
Σημ. Φωτογραφίες από κινητό δεν θα γίνονται δεκτές.
Από το Blogger.