Header Ads

Το Γ1 στο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (Videos-Photos)!


Την Πέμπτη 11, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ηρακλείου το 9ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (http://ira.digifest.info).

Τα Σχολεία μας εκπροσωπήθηκαν από το τμήμα Γ1, ενώ διδακτική επίσκεψη πραγματοποίησαν και τρία τμήματα της Γ Τάξης την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος Γ1 παρουσίασαν το ηλεκτρονικό παραμύθι που δημιούργησαν με τίτλο: "Πάρτι των Βιβλίων"! Μέσα από αυτό το Ψηφιακό έργο τα παιδιά έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον Σεβασμό και την αποδοχή της Διαφορετικότητας.τ΄'ο

Τα παιδιά έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία συμμετοχής σε ένα μαθητικό φεστιβάλ, στο οποίο εκατοντάδες μαθητές και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης παρουσίασαν τα ψηφιακά τους έργα από τις 11 έως τις 13 Απριλίου. Το έργο των παιδιών απέσπασε θερμό χειροκρότημα από το κοινό στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Ηρακλείου.

Ξεφυλλίστε το ηλεκτρονικό παραμύθι:

Book titled ''Το Πάρτι των Βιβλίων!''

Για το Ψηφιακό αυτό έργο συνεργάστηκαν ο εκπαιδευτικός Πληροφορικής Χουρδάκης Νίκος, η εκπαιδευτικός του Γ1 Στιβακτάκη Νεκταρία. Η εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής Σοφιάδου Χρυσούλα επιμελήθηκε την θεατρική παρουσίαση του παραμυθιού από τα παιδιά στο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας.

Συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ1:
Αμπατζής Αριστείδης, Αυγουστάκης Κωνσταντίνος, Βαρδάκης Γεώργιος, Γρηγορούδη Ευαγγελία, Δρακωνάκη Εμμανουέλα, Ζαχαριουδάκη Ειρήνη, Ζερβάκης Νικόλαος, Καρατάσου Ελισάβετ, Κουγιουμουτζή Χριστίνα, Λευτέρης Ραφαήλ, Μαραθιανού Σμαρούλα, Μαράκη Πελαγία, Μαυρογιάννη Μαριάννα, Μπουρδαμής Χρυσοβαλάντης Μύρων, Παπαδάκης Μιχαήλ, Πατραμάνη Μαριλένα, Ροδιτάκης Στυλιανός, Σκιαδαρέσης Δημήτριος, Στυλιανή Ελένη, Ταβλά Κωνσταντίνα, Τερζίδης Ηλίας

Δείτε την παρουσίαση των παιδιών των Σχολείων μας στο παρακάτω Video:



Περισσότερες Φωτογραφίες από την παρουσία των Σχολείων μας στο Φεστιβάλ:



Από το Blogger.