Header Ads

9ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας!


Την Πέμπτη 11, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 θα διεξαχθεί στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ηρακλείου το 9ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (http://ira.digifest.info).

Τα Σχολεία μας θα εκπροσωπηθούν από το τμήμα Γ1, ενώ διδακτική επίσκεψη θα πραγματοποιήσουν τα τρία τμήματα της Γ Τάξης την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ:


Εκτός από την παρουσίαση και έκθεση των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τις τρεις ημέρες του Φεστιβάλ θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις, όπως εργαστήρια, εκθέσεις και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Τη λίστα των εργαστηρίων και παράλληλων εκδηλώσεων του τριημέρου, καθώς και τις ηλικίες που απευθύνεται η κάθε δράση μπορείτε να τα βρείτε στον σύνδεσμο:


Επίσης στο πρόγραμμα του φεστιβάλ μπορείτε να ενημερωθείτε για το ακριβές χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων - εργαστηρίων, καθώς και τις ηλικίες των παιδιών που αφορούν.

Από την παρακάτω google φόρμα δηλώστε συμμετοχή με τα παιδιά σας για τα εργαστήρια - εκδήλωσεις που ενδιαφέρεστε:


Η παρούσα ενημέρωση αφορά κυρίως την ημέρα του Σαββάτου, στην οποία μπορείτε με τα παιδιά σας να επισκεφθείτε το πολιτιστικό κέντρο και να παρακολουθήσετε τις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και ψηφιακές παρουσιάσεις των μαθητών/τριών. 

Η αφίσα του 9ου Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Από το Blogger.