Header Ads

Σημαντική διάκριση μαθητή των Σχολείων μας στον διαγωνισμό Bebras!


Ο διαγωνισμός Bebras® υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2006 στην Λιθουανία. Έχει ως σκοπό την προώθηση της Πληροφορικής και της Υπολογιστικής Σκέψης. 

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν κάθε χρόνο χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες, από 50 και πλέον χώρες. 

Στην Ελλάδα διοργανώθηκε για δεύτερη φορά τον Νοέμβριο του 2019 (18/11 έως 29/11) από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και πλήθος άλλων φορέων και εθελοντών. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν φέτος 21.717 μαθητές/τριες από την Γ δημοτικού έως την Β Λυκείου με διαφορετικά θέματα σε κάθε ηλικιακή ομάδα. Ειδικότερα στα Δημοτικά Σχολεία συμμετείχαν 13.815 μαθητές/τριες σε διαφορετικά θέματα για τις Γ-Δ και Ε-ΣΤ τάξεις.

Στο Σχολείο μας συμμετείχαν περίπου 220 μαθητές/τριες από την Δ’ έως ΣΤ’ τάξη.

Σημαντικές επιδόσεις στον διαγωνισμό πέτυχαν μαθητές και οι μαθήτριες των Σχολείων μας.

Σημαντική Διάκριση για τον Αντώνη Παπαδόπουλο

Ειδική αναφορά αξίζει να γίνει στον Αντώνη Παπαδόπουλο μαθητή της ΣΤ1 τάξης που απάντησε σωστά σε όλα τα θέματα και βαθμολογήθηκε με 100 βαθμούς που είναι η μέγιστη βαθμολογία που μπορεί να συγκεντρώσει ένας διαγωνιζόμενος.

Ο μαθητής των Σχολείων μας ένας από τους ελάχιστους μαθητές ανάμεσα σε 8305 μαθητές Ε-ΣΤ τάξεων όλης της Ελλάδας που απάντησαν σωστά σε όλες τις ερωτήσεις του διαγωνισμού, που να θυμίσουμε πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά σε διάρκεια 35 λεπτών.

Στον Αντώνη στάλθηκε ειδικό πιστοποιητικό διάκρισης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου που διοργανώνει τον διαγωνισμό στην Ελλάδα (Φωτογραφία στην κορυφή της Σελίδας).

Συγχαρητήρια στον μαθητή των Σχολείων μας για την επίδοσή του και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.
Από το Blogger.